24. mai 2019

Lily

Mul on tegelikult kahju sellest kuidas vahepealsed aastad mõõdusid blogi vabalt. Ja seda nimelt eriti oma pisikese pärast kes on suureks kasvamas. Mõnus kui saaks nüüd tagant järgi lugeda ja meenutada eredaimaid hetki lapse kasvamise ajal.
Täna ma üritan selle vea parandada ning hetkel meelde tulevad parimad (ka halvimad) palad kirja panna. So, Lets go!


Alustades Lily'st. Ta on väike vahva 3 ja poole aastane tüdruku tirst kes armastab hirmsasti korda. Iga kord kui poes üllatusmune valime siis ta märkab, et mõni on teise kohta pandud ja tõstab ilusti tagas sinna kuhu see kuulub. Seda on nii äge vaadata: enne töö ja siis lõbu. Hahaa, näed esimene moment tuligi juba kohe ära :)

Kerides vaikselt ajas tagasi satume selle aasta aprilli. Vaatasime koos Boss beebi multifilmi (ei pane linki, eks kuna keegi ei maksa selle eest:( ) ja ta siis ühel hetkel kilkab heleda häälega suurema beebi peale: "vana paks". Pidin kõhuli vajuma naerust. Ja ärge küsige kus see tuli tal 🤷‍♀️

Järgmine moment on vist eelmisest suvest (või ka üle eelmisest - no vot oleks pidand siis kirja panema). Olime maal ja siis mänguhoos kukkus. Selle lohutamisega on nii ja naa. Kuidas joppab vahepeal meeldib kui sülle võtta, teinekord mitte. Ja too päev ei meeldinud. Teada ma sain sellest jala hoobiga kubemesse. Ta hakkas kohe siplema ja kõmmdi. Novot, lohuta veel.

On ka olnud mitte-nii-rõõmsaid hetki. Paaril esimesel talvel jäi ta kõhuviirusesse ja esimene kord tõusis palavik 40 kraadini. Perearstile helistades soovitati "anda mingit rohtu". Et nagu WTF?!? Väga raske oli teda abituna näha. Läksime EMOsse kus ta vapral kanüüli paigaldamise vastu pidas endal käes käsna kalle tazo (que, missssseeeon).

Lõpetame selle loo rõõmsalt ja vajume sujuvalt aega kus ta oli natuke vanem kui pool aastat. Vaikselt oli mõningased häälitsused/sõnad selgeks õppinud. Käime mõõda poodi ringi, Lily istub kärus. Lähme mahla pakkides mõõda. Tema teatab tähtsal häälel "auaua" - juua. Liigume mähkmetest mõõda tuleb järjekordne asjalik teavitus: "kaku".

Praegu sai jääpealne osa mälestustest mida lapse kasvatamine endaga kaasa toob. Kes peaks olema valiku ees kas tahta last või mitte. Mu soovitus on kindel yass. See on uskumatu kogemus :)

Syn Cole - Lights Go Down



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Populaarsed